informace ze zákulisí vývoje

Sbíráme 20 000,- na dovybavení serveru

27. 6. 2011 20:51
Rubrika: Aktuálně | Štítky: tema:financovani

V zimě jsme dostali k dispozici nový server s tím, že dřív nebo později bude potřeba dovybavit.


Ten čas nadešel právě teď. Metod (server na kterém běží signály.cz) je velice líný a navíc předpokládáme, že se začátkem nového školního roku bude opět větší zájem o signály.cz (jednak během pár dnů bude spuštěná možnost základního propojení s Facebookem, druhak se budeme snažit navázat na Světové dny mládeže a doufáme, že se nám to podaří a vzbudíme tím také větší zájem o signály.cz a do třetice každoročně je začátkem školního/akademického roku velký nárůst zájmu).

Chystáme se tak pořídit druhý procesor, paměť RAM a 2 rychlejší disky pro databázi (2 kupujeme protože je máme v tzv. RAIDu, který zapisuje všechna data na 2 disky zaráz a když se jeden pokazí, tak nedojde ke ztrátě dat a systém dál funguje bez přerušení). Díky rozprodávání loga (viz http://projekt.signaly.cz/jednorazove/sbirka2011/) jsme již vybrali na procesor a RAM, stále nám ale schází téměř 10000 na zmíněné disky.

Pokud byste chtěli přispět, můžete k tomu stále využít aplikaci "rozprodávání loga" - viz http://projekt.signaly.cz/jednorazove/sbirka2011/ nebo poslat peníze na účet 2800033168/2010 se vzkazem pro příjemce "hardware".

Díky že nám pomáháte se získáváním financí na provoz a inovaci signály.cz.

Zobrazeno 2740×

Komentáře

Daniel Zouhar

A co když nechci mít účet propojený s Facebookem?

HejTi

@daniel - tak si ho prostě nepropojíš - je to nabídka, ne povinnost

Goldhusa

a co je to ten FACEBOOK :-)))

HejTi

Tak dneska objednáváme posilu serveru pro signály.cz - viz http://vyvoj.signaly.cz/1106/sbirame-20000-na-dovybaveni-serveru - díky všem, co přispěli, sice ještě nějaké peníze schází, ale doufám, že se díky http://projekt.signaly.cz/jednorazove/sbirka2011/ dovyberou a nebudou nikde scházet. #resty

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka