informace ze zákulisí vývoje

Blog vývoje žije

24. 4. 2009 23:26
Rubrika: Aktuálně | Štítky: z jedné vlny

Tolik jsme ho chtěli, tolik jsme na něj čekali a tak dlouho nám to trvalo... Ale už je tady!

Tak, jsem rád že jsme se věci nakonec daly do pohybu a blog vývoje je spuštěn (chlebíčky a šampaňské za zvuku živé hudby necháme na některý z příštích zápisků).

Co tady bude

Asi každý kdo někdy nahlédl do diskuze o problémech na signálech ví, že je potřeba místo, kde mohou být uživatele aktuálně informování o novinkách nebo o známých chybách, nedodělcích případně nezvyklých vlastnostech systému.

Podívejme se co zde už najdete:

Mimo to, budeme tento prostor využívat ke komunikaci s vámi, již brzy se ozve HejTi s věcmi ohledně nového systému. Tedy doufám, že budete nacházet na blogu vývoje informace, na které tak dlouho čekáte.

Vývoj

Pro objasnění kde je vymezený prostor vývoje v projektu signály.cz - je to veškeré programování, návrhování jak co bude pracovat a fungovat, jak která součást systému bude vypadat. Co se stane po kliknutí tímto na tamto a prostě veškerá funkčnost. Taky servery, tedy stroje na kteých systém pracuje a všechno co s tím souvísí.

Obsah je parketa redakce, věci okolo propagace, komunikace s těmi, kteří zde chtějí banner, autorizace řeší propagace a tak dále.

Jaká je náplň činnosti vývojáře? No ... podrobněji někdy jindy, teď to srhňme videem, den v životě programátora

Věřte nám

Na signálech se v minulosti odvedl velký kus práce, rozrostlo se to všechno na velký systém. Chci vám poděkovat za veškerou trpělivost s případnými nedostatky systému. Každý systém může být vždycky o něco lepší a věřte, že my se budeme snažit ho pro vás vytvářet.

Na závěr článku se rozloučím krátkým videem jak by to vypadalo, kdyby programátoři konstruovali letadla. Přeji příjemnou cestu na palubě signálů :)

Zobrazeno 1440×

Komentáře

Kleretin

Diky za praci ve vyvoji, nezavidim a smekam... @Kleretin

David Augustýnek

Vám všem patří velký dík za to co jste vytvořily, a za to co ještě vytvoříte!<br />
Přeji Vám mnoho zdaru a trpělivosti :)

katerzina

Výborně, takový blog je super, už ho mám ve sledovaných:) Bude tu i seznam starších článků? Tak jak je to na ostatních blozích?

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka