informace ze zákulisí vývoje

Nový návrh úvodní strany a omluva za výpadky

13. 10. 2010 17:59

Nebudu se dnes rozepisovat o věcech, které jsme na nové verze opravili. Jsou to totiž spíše drobnosti a mnohé z nich se netýkaly většího množství uživatelů.


Jen tak pro ilustraci uvedu, že jsme například opravili lidem počítání nepřečtených vzkazů pokud se jim tam ukazovalo jakési hausnumero větší než 4 miliardy. Některým nešly nahrávat v internet expoloreru fotky a teď už by to mělo fungovat snad opravdu všem. Fungují výpisy všech členů společenství i u větších společenství...

Odkážu vás totiž, abyste se přidali do společenství http://www.signaly.cz/novinky a tak budete odebírat novinky o signály.cz průběžně. Najdete tam třeba také odkaz na návrh nové úvodní stránky po přihlášení. Je odpovědí na mnoho připomínek, které jste nám poslali. Do komentářů tam můžete také napsat, co se vám na novém návrhu líbí a co ne.

Jinak pořád funguje email [email protected], kam můžete posílat hlášení chyb, postřehy a návrhy co bychom měli na nové verzi upravit.

Omluva za výpadky

Závěrem bych se chtěl omluvit za výpadky signály.cz minulý týden, které způsobovaly, že se někdy nedalo se signály.cz pracovat nebo všechno trvalo příliš dlouho. Dále pak za výpadek v úterý dopoledne, který mohl zapříčinit i ztrátu některých dat, které jste na signály.cz umístili mezi cca 8:30 a 10:00.

Děkujeme za trpělivost a podporu v našem snažení udělat signály.cz kvalitním místem na internetu.

Zobrazeno 9088×

Komentáře

herby

@vojtao: díky za upozornění - účastníci akce se už řadí podle abecedy :)

Zobrazit 32 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka