informace ze zákulisí vývoje

Hoří: hledáme nové vývojáře signály.cz

24. 4. 2013 0:13
Rubrika: Aktuálně | Štítky: hori , vyvojar , programator , signaly

Signály.cz tě potřebují. Teď a tady, dnes, zítra, ale možná hlavně v noci. Hledáme nové vývojáře, programátory signálů. Že ty nic takového neumíš? Nevadí, zkus se zamyslet, jestli nemáš známého, kamaráda, kterého by to mohlo zajímat.


Signály.cz nutně potřebují nového vývojáře, nové členy do vývojového týmu. Bohužel, za poslední téměř dva roky programuji signály.cz převážně já sám (já, hrach). Se správou mi pomáha Ondra Geršl (obi), letos na začátku roku si našel trochu času taky Jakub Pavlík (dromedar). Ale to je bohužel všechno. Aby se tento úžasný web rozvíjel, je třeba více než tři lidi. Proto Tě prosím, zkus popřemýšlet, není v tvém okolí někdo, kdo by nám pomohl? Nejsi to snad ty sám?


Koho sháníme

Sháníme hlavně programátora nebo kodéra. Co jsou nutné požadavky:

  • čas
  • ochota se učit

Co by se ti mohlo k práci hodit:

  • znalost PHP, Nette frameworku
  • MySQL, PostgreSQL
  • Git
  • HTML, CSS, Less, JavaScript (jQuery převážně)
  • znalost vývoje pro Android

Co by bylo tvojé náplní:

  • zvelebovat signály
  • programovat novou funkcionalitu
  • opravovat chybičky, atp :)
  • vyvíjet naši mobilní aplikaci
  • prostě dělat sociální a komuntní síť :)

To vše jako dobrovolník, bohužel nemáme prostředky jak tě zaplatit. Nicméně, aktivním vývojářům je zajisté možné proplatit nějaké školení, či levnější koferenci :)

Pár informací k tomu, jak to funguje

Pracujeme v týmu, vyvíjíme společně, děláme si skoro co chceme :) Pracovat na signálech je úžasná zkušenost, kde jinde si vyzkoušíš naprogramovat reálnou síť s 9000 návštěvami denně? Jsme otevřeni novým technologiím, signály.cz běží na PHP 5.4 a už se moc těšíme na 5.5. Chystáme také přechod na PostgreSQL. Máš rád kódování? Jasný, práce je tu dost. Náš web je responzivní, je to hodně práce udržovat vše dobře dostupné i na mobilu. Používáme preprocesor LESS a CSS framework Bootstrap, prostě špičkové nástroje ve svém oboru.

To nejdůležitější je čas a chuť

Potřebujeme, abys měl aspoň trochu času a chuti něco dělat. Za poslední rok se nám hlásilo mnoho kluků, kteří by rádi pomohli, ať už zkušených, či začátečníků. Jsme připraveni se ti věnovat, udělat pro tebe nějaké školení, ale všechno je to o tom, že musíš mít chuť se něco naučit a udělat si na to čas. Zatím to u všech zájemců skončilo na tom, že nemají (si neudělají) čas.

Signály.cz se můžou stát skvělou referencí. Vycepujeme tě! Naši bývalí vývojáři se tu hodně naučili a dnes pracují jako programátoři. Navíc, budeš mít jedinečnou příležitost, kdy se ti bude věnovat jeden z vývojářů Nette frameworku. No neber to :)

Máš zájem?

Všechny otázky ti zodpovím (já @hrach) tady v komentářích, vzkazech,
nebo na emailu [email protected].


Líbí se Ti vývoj signály.cz? Zapoj se - [email protected].

Nelíbí se Ti vývoj signály.cz? Zapoj se - [email protected].

Zobrazeno 4165×

Komentáře

Dominik Mach

Kubo jen aby jsi na to mel cas a nebylo to jak s dekanatnima ze na ne nemas cas

exarun

Ta Android appka by se dala nějak zdokonalit.. pouvažuju o tom.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka