informace ze zákulisí vývoje

SOUTĚŽ: název pro "novou verzi"

12. 3. 2014 18:06
Rubrika: Aktuálně

Signály.cz by letos měli projít menší obměnou. Chystáme se změnit jak už formu, tak i vzhled toho, co vám nabízíme. Jak moc, to je ještě všechno v plenkách a teprve na tom začínáme pracovat, nicméně nápady a náměty by byly.

Než započne ale samotná práce, musíme najít nové kódové označení. Nové verzi spuštěné v roce 2010 jsme přezdívali JP2, po Janu Pavlu II. Nové označení by mělo být také krátké, jedno slovo, či zkratka.

Své návrhy postujte v komentářích. Vítězný navrhující dostane tričko. Porotou je Realizační tým signály.cz, uzávěrka za dva týdny v pondělí, tj. 24. 3 včetně. Vyhrazujeme si právo nevybrat žádný návrh ;)

Návrh může být cokoliv, nicméně "F1", nebo "B16" nejsou příliš originální. Je třeba, aby se dobře vyslovoval i psal, nemusí být filozofický, může se jednat i o abstraktní slovo typu "aurora", nicméně mělo by to mít nějaký vztah k tomu, co signály.cz jsou nebo reprezentují.

Zobrazeno 3276×

Komentáře

Jan Škrášek

No asi ne, a uz je po uzaverce :-)

Renata Svobodová

Děkujeme všem, kteří přispěli svými originálními nápady. Jméno nové verze jsme právě dnes vybrali: https://vyvoj.signaly.cz/1404/zname-jmeno-nove-verze-signaly

Zobrazit 51 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka