informace ze zákulisí vývoje

Přátelé sem, přátelé tam

23. 4. 2014 0:53
Rubrika: Aktuálně

Již pradávno na nějakém dev-campu začal @pavel programovat nové seznamy přátel, které se zobrazují na vašem profilu. Práce zůstala nedokončená, párkrát jsem na ni šáhl, nicméně dnes je ten den, kdy máte na svém profilu zbrusu nové výpisy vašich přátel. Můžete nově jednoduše:

  • vyfiltrovat společné přátele,
  • vyfiltrovat přátele, kteří napsali k vám nějaký komentář,
  • vyfiltrovat ty, které si daný člověk přidal naposled.

Díky Pavlovi! A vám přeji, ať se vám nová funkcionalita líbí :)

Zobrazeno 1779×

Komentáře

pavel

Děkuji

Daniel Zouhar

Zdravíčko! Díky za funkci. Jen k článku mám prosbu - oprav si jeden překlep. Výraz "Společené přátele" rozhodně není česky a nerozumí mu ani Moravák.

had

bylo by super, kdyby se vrátila možnost psaní soukromých komentářů k těm lidem. V první verzi signálů to bylo, s novou se ta data ztratila. Myslím, že nejsem jedinej člověk, kterej by si rád napsal poznámku sám pro sebe, odkud toho danýho člověka zná... jinak chválím dobře odvedenou práci ;)

Honyczek

možná by se hodilo tam přidat kotvu (a name=""), protože většinou, když člověk bude přepínat mezi kategorizací přátel, tak ho nebudou zajímat dlouhosáhlý titulek s menu (signály.cz), nadpis (Jan Škrášek), podnadpis (Hrach / Jan Jakub Škrášek / 23 let) a submenu (Moje nástěnka). Možná to se to do současných JP2 signálů nehodí, protože nevím, jestli se na signálech kotva používá... Celkově mi však přijde, že už těch titulních informací je hodně a na obsah (bez posunu stránky) zbývá už jen málo prostoru.

Jenda

díky;)!!!

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka