informace ze zákulisí vývoje

Nově: Google reklamy na signály.cz

19. 5. 2014 17:07
Rubrika: Aktuálně

Vážení a milí uživatelé signály.cz,

rádi bychom vás informovali o jedné novince - nasadili jsme zobrazování reklam Google Adsense (vpravo nahoře v poli reklama). Doufáme, že nám tento krok přinese určitý finanční příjem, který použijeme pro hrazení nákladů spojených s vývojem a programováním signály.cz.

Nastavili jsme zobrazování reklamních odkazů tak, aby nedocházelo k prezentaci nevhodných reklam, což ale nikdy nelze stoprocentně zaručit. Proto vás tímto prosíme o pomoc: pokud byste zjistili, že systém Google Adsense nabízí reklamy nevhodného obsahu, kontaktujte nás na [email protected]. Můžeme pak konkrétní reklamy blokovat a eliminovat tak pravděpodobnost, že se budou v budoucnu opakovat.

Pokud budeme mít s tímto typem reklam problémy (například se budou zobrazovat nevhodné odkazy nebo bude finanční příjem neadekvátní v poměru k rušivému efektu reklamy), zrušíme jej. Chceme však být otevření novým možnostem finančních příjmů, díky kterým bychom financovali další vývoj signály.cz, a proto Google Adsense nyní vyzkoušíme.

Děkujeme za pochopení i za případnou zpětnou vazbu,

Vašek Vacek
koordinátor signály.cz

Zobrazeno 2401×

Komentáře

Tomáš

Vypnul jsem si AdBlock pro Signály a reklama se neobjevila. Až pak mi došlo, že mi ji "blokuje" TreeStyleTab, který zúží okno.

vildatom

No hlavně v klidu. Zkusí se to a když to bude nanic nebo to nebude k užitku, tak se to zruší.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka