informace ze zákulisí vývoje

Sirup - status quo

7. 7. 2015 20:24
Rubrika: Pod pokličkou | Štítky: sirup , dev-camp , dev-camp-2015

Již dlouho jste neslyšeli nic o tom, jak to vypadá se sirupem - tedy SIgnály Renovovanými a Uživatelsky Příjemnými.


Nové logo signály.cz

Bohužel, jak to v životě bývá, nic se nestíhá. Vzhledem k mé osobní vytíženosti tak ani vývoj signálů, respektive sirupu; na jaře jsem se totiž zasekl se svojí diplomovou prací, která se též týkala signály.cz.

Sirup měl být vloni jedna z důležitých změn, která přinese nové funkce a vzhled. Půlku jsme z toho už přinesli - o mnoha funkcích jsme již psali, některých jste si již všimli sami, některé vám unikly, o tom snad příště.

Vzhledový upgrade se chystá na někdy v horizontu příštích měsíců. Již na něm odpovědně pracujeme. Nový vzhled přinese kompletně novou vizuální stránku pro signály.cz. V průběhu let se pak změní i naše prezentace v jiných materiálech, aby odpovídala webu.

Úvodní stránka bude mít nové rozvržení a bude jednoduše rozdělena na dvě části: nástěnka novinek vašich přátel a redakční obsah, respektive obsah, který pro vás redakce na signálech vybrala a připravila.

V nadcházejících týdnech se pokusím psát více o nové verzi a i více diskutovat s vámi, jak by nová verze měla vypadat a co si myslíte o té připravované. Pro dnešek se rozloučím malou ukázkou hlavičky. (Vše je ve vývoji, ve výsledku nic nemusí vypadat tak, jak teď. Nicméně té syté modré se asi snad nadobro zbavujeme. :))

Zobrazeno 2440×

Komentáře

vobis

Jak to bylo? APBZMT?

JiKu

Tak to jste mě nepochopil.
Jakmile bych požádal někoho o přátelství já, tak by měl eo ipso on moje data. Svá data dává k dispozici ten, kdo žádá, tomu, koho žádá.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka