informace ze zákulisí vývoje

Červnové změny

5. 7. 2009 1:03
Rubrika: Aktuálně | Štítky: z jedné vlny

Koncem června bylo na signálech provedeno několik spíše kosmetických úprav, možná jste si už některých všimli, jiných ne :) Novinkami jsou počty členů ve společenstvích, počty přihlášených u akcí a počet uživatelů v seznamu přátel. Dále vám poradím, jak si lze jednoduše zobrazit měsíční nebo týdenní výpis akcí, článků nebo fotogalerií...


První změnou je zobrazování počtů členů společenství a počtů uživatelů s nastaveným stavem u akcí. Seznam členů společenství se navíc nově zobrazuje i na jeho nástěnce.

 

 

 

 

 

 

 

 

V seznamu přátel se zobrazuje počet uživatelů, které jste si na signálech přidali mezi přátele. Do tohoto seznamu se dostanete kliknutím na odkaz Přátelé v levém menu.

Pokud používáte funkci sledování svých oblíbených blogů, aby vám neutekl žádný zajímavý článek, může se vám hodit následující novinka. Odkaz Starší v seznamu sledovaných blogů vede nově na seznam článků ve vámi sledovaných blozích za celý aktuální měsíc.

Seznam vámi sledovaných blogů najdete na stránce Moje signály.cz vpravo dole.

Poslední dnešní informací, která však není novinkou, jsou dvě podle mě nepříliš známé funkce kalendáře, který je použit u akcí, blogových příspěvků či fotogalerií.

Kromě denního výpisu akcí (nebo článků či fotogalerií) si můžete zobrazit výpis měsíční (v obrázku oznařeno červenou  šipkou s číslem 1) nebo i týdenní (červená šipka s číslem 2).

Zobrazeno 3555×

Komentáře

herby

dadinka,Obi: řazení bych asi ponechal.. možná by ale bylo lepší odkazovat na výpis týdenní - nebylo by nutné tolik skrolovat :)<br />
vojtec: o měsíčním výpisu vím dlouho, ale na týdení jsem přišel teprve nedávno :)

majkiii

Dík za tyhle \"drobnosti\"! :)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka