informace ze zákulisí vývoje

Změny v nastavení komentářů ke článkům u blogů

3. 11. 2009 21:51
Rubrika: Aktuálně | Štítky: blogy , články , signály.cz

Před pár dny se uvedla do provozu nová opatření týkající se omezení komentování článků na blozích. Dříve bylo možné komentáře pod článkem povolit, zakázat, nebo pozastavit. Nyní máte možnost si u článku nastavit, aby ho mohli komentovat pouze autorizovaní uživatelé a Vaši přátelé. Toto nastavení je zvolené jako výchozí, takže pokud budete chtít, aby Váš článek mohli komentovat všichni uživatelé, je třeba to pro každý nový článek zvláště nastavit. U starších článků samozřejmě zůstává předchozí nastavení.

Komentující toto omezení poznají podle upozornění nad formulářem pro přidání nového komentáře.

Zobrazeno 1414×

Komentáře

Hever

Guidonis: jsou zde nové příspěvky, které vybírá redakce, nejsou zde automaticky všechny příspěvky. Pokud budeš kvalitně psát, určitě si tě tví čtenáři najdou.

Papo

Guidonis: Myslím tím, že nejsi autorizovaný..

Hever

Možná to chce trpělivost. S tvou žádostí se obrať na redakci - majkiii, díky

Guidonis

Takze pokud uzivatel neni autorizovany,muze se snazit jak chce a stejne nedostane ani odpoved, nebot se jeho clanek neobjevi ani na "Blogy" pod nejnovejsimi clanky. To je smutne. Nebot prave hledam z CR zajemce o cirkevni historii, diskutery,a nebavi mi psat sam pro sebe. Chci prave zalozit diskusi,a proto chci aby byly me clanky pod temi novymi pokud neco noveho napisi. Takhle to nema cenu, kdyz jsem psal pred 2 - 3 hodinami a nikdo to jeste ani neprecetl, nebot si toho ctenari nemaji moznost vsimnout.<br />
Takze prosim o zarazeni meho blogu " Dejiny Cirkve" pod ty nove.

Guidonis

Zalozil jsem si novy blog a mezi novymi se mi neobjevil. Jedna se o cirkevni historii. Cim to je?

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka